Hrvati su veliki i nakon utakmice, Argentinci su prave ‘ptice rugalice’

Hrvatska i Argentina su nebo i zemlja! Barem što se karaktera tiče.

Lako se to da zaključiti nakon što smo odgledali njihove utakmice četvrtfinala. Vatreni su nakon jedanaesteraca iz Katara ispratili Brazil, dok su Argentinci isto učinili Nizozemcima. No, razlika u ponašanju nakon toga je ogromna…, piše slobodnadalmacija.hr.

Hrvatski igrači poletjeli su jedan drugome u zagrljaj, hvatali junaka Dominika Livakovića po terenu, veselili se, skakali, pjevali… Ali pritom nisu zaboravili na poražene. Ne, nisu im se kasnije došli narugati, sukobiti se s njima ili potući. Na čelu s kapetanom Lukom Modrićem nekolicina naših tješila je do tada već dobrano uplakane Brazilce. 

Popadali po travnjaku

Neutješni su bili nakon iznenađujućeg ispadanja s Mundijala, popadali po travnjaku u nevjerici. Vatreni su im pružili kakvu-takvu utjehu i ohrabrenje.

A sad, s druge strane, imamo Argentince. Svašta se izdogađalo u njihovom dvoboju s Nizozemcima. Tenzijama na terenu kumovao je i španjolski sudac Lahoz. Međutim, nimalo sportskog duha nisu pokazali Gaučosi nakon što je Lautaro Martinez zabio pobjednički penal. Njihovu erupciju oduševljenja zasjenili su sukobi s poraženim Nizozemcima.

Rugali su im se Argentinci, smijali se i naslađivali. Sukob se s terena prenio i u tunel. Martinez je vrijeđao, Messi dobacivao… FIFA je zbog svega zaprijetila kaznama od kojih vjerojatno neće biti ništa.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?