Još 20 minuta do spektakla na Lusailu

Hrvatska nogometna reprezentacija od 20 sati na stadionu Lusailu igra jednu od najvećih utakmica u svojoj povijesti, borba za drugi finale na svjetskim prvenstvima protiv velike Argentine, piše hrt.hr.

Osjećaj slavlja protiv Messija i njegovih suigrača našima je dobro poznat od prije četiri godine na putu do ruskog finala i bilo bi ga lijepo ponovno iskusiti. 

Hrvatska i Argentina dosad su odmjerile snage pet puta, a omjer je izjednačen: po dvije pobjede ima svaka reprezentacija, a jedan je susret završio remijem. Na svjetskim prvenstvima smo se susreli dvaput, omjer je izjednačen, ali uz 3-1 gol-razliku u koristi Vatrenih.

ŠTO HRVATSKI NAVIJAČI DANAS OČEKUJU?

18:02

Martina Validžić pričala je s hrvatskim navijačima dva – tri  sata uoči utakmice. Pogledajte što večeras očekuju!


SRPSKI MEDIJI UOČI POLUFINALA

17:54

Srpski mediji prilično su proargentinski nastrojeni uoči polufinalnog dvoboja Hrvatske i Argentine. Uglavnom smatraju da će Vatrenima prestati pomagati sreća.

BIT ĆE TEŠKO, ALI HRVATSKA TO MOŽE”

17:34

Naše reporterke Mirta Šurjak i Marina Gantar javile su se iz Splita i Osijeka uoči velikog polufinalnog obračuna Hrvatske i Argentine.

– Cijela Hrvatska navija, nadamo se prolazu. Znamo da možemo u finale, jer smo već jednom bili. Respektiramo Argentinu, siguran sam da će biti teško, ali uvjeren sam da Hrvatska to može, smatra bivši sjajni veznjak Robert Špehar.

NAJVEĆA NAVIJAČKA ZASTAVA

15:37

Ovako je izgledala najveća hrvatska navijačka zastava iz perspektive igrača koji su se nalazili u hotelu prije odlaska na utakmicu.

GIBON KENT OPET ODABRAO HRVATSKU

14:54

Bjeloruki gibon Kent vjeruje da će reprezentacija Hrvatske nastupiti u završnici Svjetskog prvenstva u Kataru.

– Ne sjećam se kada je Kent bio toliko siguran u pobjedu Vatrenih. Idemo u finale, a Argentini želimo više sreće drugi put, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta Grada Zagreba

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?