Messi u očima navijača

Argentinski čarobnjak Leo Messi priprema se za današnje drugo polufinale svjetskog prvenstava u svojoj bogatoj karijeri. Bit će to zahtjevna utakmica za koju su i Messi i brojni argentinski navijači posebno motivirani jer je ovo vjerojatno Messijeva zadnja prilika da osvoji prvenstvo. 

– Moj nogometni heroj je Messi, bez ikakve sumnje. On vodi Argentinu kroz ovo prvenstvo i prema ispunjenju naših snova. Messi je osoba na koju smo vrlo ponosni jer on je netko o kome se uvijek priča. Postoji bezbroj njegovih navijača u cijelom svijetu, kad god pričamo s nekim strancima oni nas uvijek pitaju o Messiju i to nas čini ponosnima, rekao je argentinski navijač Gonzalo Bader.

Posebno Argentinci pamte 2014. i Svjetsko prvenstvo u Brazilu kada ih je Messi maestralno predvodio sve do finala s tada ipak nešto jačom Njemačkom. Posebno se iz tog vremena pamti druga utakmica u skupini, ona protiv Irana. 

– Momčad je bila u problemima i Messi je praktički sam izvukao pobjedu – zabio pogodak u posljednjoj minuti. Bio je to sjajan gol, klasičan Messijev pogodak. Jedino on to može napraviti i pokazuje to već toliko puta. Bez ikakve sumnje taj trenutak ostat će nam zauvijek u sjećanju, kazao je Bader.

 – Još jedan Messijev gol koji će sigurno imati mjesto među njegovim najupečatljivijim trenucima je bio ovdje u Kataru u dvoboju protiv Meksika. Za nas bio je to vrlo važan susret. Bilo je 0:0. Meksiko je bio vrlo težak protivnik koji se sjajno branio. A onda je ponovo uslijedila Messijeva čarolija. Zabio je krasan pogodak za 1:0.

Bader, i milijuni drugih Messijevih obožavatelja diljem svijeta, smatra da je napokon došlo vrijeme da Messi osvoji Svjetsko prvenstvo, a posebna mu je želja upoznati svog idola.

– Kad bi imao priliku pričati s Messijem zahvalio bi mu se na svemu što je napravio za Argentinu i na tome kako se sjajno nosi s pritiskom toga da je najbolji nogometaš na svijetu, zaključio je Bader.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?