Rodio se Ante, a ponosni otac iz Posušja se vratio podržati Vatrene

Hrvatski navijači dobro se zabavljaju u Kataru uoči polufinalnog susret s Argentinom. Svi su uvjereni kako Vatreni nakon rušenja Brazila mogu srušiti i još jednu južnoameričku reprezentaciju, piše hrt.hr.

U javljanju za podnevni Dnevnik Martina Validžić razgovarala je s našim navijačima. Među njima je bio Ante iz Posušja, koji se nakon što je njegova supruga Andrea rodila, vratio u Katar kako bi podržao Hrvatsku u jednoj od najvažnijih utakmica u povijesti. 

– Živo i zdravo, rodilo se i sve je u redu, hvala Bogu. Vratili smo se nazad. Protiv Japana je bilo kad ste pitali, protiv Brazila sam ja otišao nazad kući. 

– Rodio se na dan kada smo igrali protiv Brazila, rodio se njegov sin Ante, poručio je prijatelj. 

Podsjetimo, s obzirom da su Vatreni prošli skupinu, neki su morali produžiti svoj boravak, a isto se dogodilo i nakon prolaska Japana. Među njima je bio i Ante iz Posušja. U slavlju je otkrio kako mu je žena pred porodom, ali da on ostaje na prvenstvu, riječ je naravno bila o šali: 

– Moja žena vjerojatno rađa. Ona neka rodi, a ja ostajem ovdje, rekao je Ante u dobrom raspoloženju i pjesmi ostalih navijača koji su se našli pred kamerama naše televizije. 

@hrvatska_radiotelevizija Veseli hrvatski navijači u Dohi: “Moja žena, vjerojatno, sad rađa…” #FIFAworldcup #Katar2022 #Hrvatska ♬ original sound – HRT

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?