Vatrogasci, HGSS i policija i dalje tragaju za ribolovcem nestalim u Konavlima

Tri vatrogasna plovila s osam članova posade i pripadnici HGSS-a od utorka zajedno s policijom nastavljaju intenzivnu potragu za 47-godišnjim Damirom Ilićem, koji je u nedjelju nestao tijekom ribarenja s obale na konavoskom području, piše hrt.hr.

Prema izvješću dubrovačko-neretvanske policije, nastavljena je potraga za Ilićem čiji je nestanak prijavljen u nedjelju, kada je ribario na području Komaja u Konavlima.

Uz policajce, u potragu su uključena i tri vatrogasna plovila s osam članova posade te pripadnici HGSS-a. Pretražuje se kopneni dio obale od Konavala do Župe dubrovačke te područje konavoskog i dubrovačkog akvatorija.

U potragu su uključena policijska plovila i dronovi, a pretraživati će se i uvale okolnih otoka.

O nestanku su obavještene susjedne policijske uprave, a iz one dubrovačke mole građane da im sve korisne informacije dojave na broj 192.

Lokalni portali javljaju da je Damir Ilić unesen u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba, rođen je 1975., a prebivalište mu je prijavljeno na Zvekovici. Visok je 180 centimetara, zelenih očiju i smeđe kose.

Navode i kako njegovi prijatelji na Facebooku javljaju da je njegova oprema za ribolov, osim ribolovnog štapa, pronađena na stijenama što, kažu, upućuje da je pao u more i od tog trenutka mu se gubi svaki trag.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?