Široki Brijeg: Stiže asfalt kod kružnog toka, promet u potpunosti zatvoren

Dolaskom povoljnijih vremenskih prilika, kroz sljedećih nekoliko dana, nastavit će se završni radovi i postavljanje asfalta na kružnom toku kod Druge osnovne škole na Lisama u Širokom Brijegu.

Ovim putem obavještavaju se vozači kako će cestovni promet na spomenutom kružnom toku biti u potpunosti obustavljen od 8:00 do 16:00 sati. 

Oznake da je zatvorena jedna kolnička traka postavljene su Ulici fra Didaka Buntića, na spoju Ulice fra Dominika Mandića i Obilazne ceste te u Ulici fra Dominika Mandića kod skretanja za Mepas, piše Jabuka.tv.

Stoga se mole svi vozači da koriste alternativne pravce obilaska tog križanja. Roditelji i skrbnici djece koji pohađaju Drugu osnovnu školu moli se za oprez prilikom dolaska i odlaska iz škole uz molbu da imaju u vidu sve rizične situacije na gradilištu ponajviše zbog sigurnosti djece.

Podsjećamo kako su u kolovozu ove godine krenuli radovi na izgradnji kružnog toka kod Druge osnovne škole. Iako je završetak radova bio najavljen do početka školske 2022./2023. godine, to se nije dogodilo.

U Proračunu Grada Širokog Brijega još za 2021. godinu predviđeno je 100.000 KM za izgradnju ovog kružnog toka.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?