Navijači se vraćaju na Sljeme, u prodaji ulaznice za Snježnu kraljicu

Nakon dviju pandemijskih godina u kojima su se utrke Snježne kraljice održale uz stroga ograničenja i epidemiološke mjere te bez prisustva publike, u siječnju 2023. utrke se vraćaju na Sljeme u svom punom sjaju i uz ponovnu podršku navijača na tribinama koji su sljemenske utrke učinili prepoznatljivima u Svjetskom skijaškom kupu, piše hrt.hr.

Ulaznice za 17. skijaški spektakl Audi FIS Svjetski kup “Snow Queen Trophy” 2023. na Sljemenu od utorka su u prodaji, a mogu se kupiti putem interneta, kao i na odabranim prodajnim mjestima u cijeloj Hrvatskoj. Popis svih prodajnih mjesta kao i detaljnije informacije o ulaznicama i ovogodišnjoj utrci dostupni su na službenoj internetskoj stranici SQT-ja.

U siječnju 2023. očekuju nas dvije ženske slalomske utrke u kojima će se dva dana zaredom natjecati najbolje svjetske slalomašice, među kojima i naše predstavnice Zrinka Ljutić i Leona Popović koje ove godine nižu sjajne rezultate.

Proteklog je vikenda Zrinka zauzela sedmo, a Leona 18. mjesto u talijanskom Sestriereu, dok su u finskom Leviju ostvarile fantastičan rezultat – Leona šesto, a Zrinka sedmo mjesto. Dvije Hrvatice u Top 10 u utrci Svjetskog kupa nisu viđene od Nike Fleiss i Ane Jelušić prije 13 godina!

Prva utrka ženskog slaloma održat će se u srijedu, 4. siječnja s početkom prve vožnje u 12.30, dok druga vožnja najboljih svjetskih slalomašica starta u 16.30 sati.

Drugi ženski slalom na rasporedu je u četvrtak, 5. siječnja u nešto kasnijem terminu, pa će tako prva vožnja započeti u 15 sati, a druga u 18 sati.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?