Trening Vatrenih nakon poraza od Argentine

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening nakon polufinalnog poraza od Argentine na Svjetskom prvenstvu u Katru, piše hrt.hr.

Na treningu nije bilo Marcela Brozovića i Joška Gvardiola, dok su Luka Modrić, Ivan Perišić, Mateo Kovačić i Dominik Livaković imali regeneracijski trening i lagano su trčkarali oko terena.

Igrači koji su protiv Argentine imali manju minutažu, kao i igrači koji nisu nastupili, normalno su vježbali.

– Idemo, idemo, sporo je to, vikao je Vedran Ćorluka.

– Bravo, ovo je bilo dobro, dodao je nekoliko trenutaka kasnije.

Za to vrijeme izbornik Dalić je sve pratio razgovaravši s Ivicom Olićem.

Izbornik je na novinarskoj konferenciji prije treninga kazao kako je Joško Gvardiol imao problema sa stopalom, dok je Marcelo Brozović osjetio ložu.

– Gvardiol je primio injekciju zbog stopala, dosta se mučio, Broz je osjetio ložu, vidjet ćemo. Moramo osvježiti ekipu i staviti zdrave igrače. Trebamo spremne igrače, onoga koga bude boljela trepavica nećemo staviti. Razlika je biti treći ili četvrti na svijetu, kazao je izbornik Zlatko Dalić prije treninga.

“Vatreni” nemaju previše vremena za odmor jer je susret za broncu već za tri dana, 17. prosinca. U još težoj poziciji bit će ekipa koja izgubi u večerašnjem drugom polufinalnom ogledu između Maroka i Francuske jer će imati dan manje za oporavak i pripreme.

– Bit će nam teško bez obzira na suparnika, dodao je Dalić.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?