Lovren: Ovakve stvari ne mogu se kupiti novcem

Nakon spektakularnog dočeka brončanih Vatrenih u nedjelju u Zagrebu, našim se reprezentativcima organiziraju slavlja i u za njih posebnim sredinama, piše hrt.hr.

Dejan Lovren nije rođen u Karlovcu, ali često je isticao da je to njegov grad, u koji je došao živjeti kao dijete i u kojem je počeo igrati nogomet. Karlovčani su mu doček priredili u sportskoj dvorani.

– Još se nisu slegnuli dojmovi, još sam uzbuđen i još me drži adrenalin od dočeka na Trgu, a hvata me i nervoza pred mojim Karlovčanima. Meni je Karlovac omogućio prve korake u nogometu, tu sam počeo, grad Karlovac me primio nakon Njemačke otvorenih ruku i zauvijek sam na tome zahvalan. Imam bezbroj prijatelja tu, tetka mi tu živi i uvijek se tu rado vratim, rekao je Lovren. 

Sada slijedi malo odmora.

– Odmorit ću se, imam dosta obaveza, slijede pripreme. Mi na papiru izgledamo kao veliki favoriti, na SP-u se vidjelo da to ništa ne znači, veliki su ispali, mali su ostali i na kraju se pokazalo da je naša skupina bila najteža.


Koliko mu znači doček u Karlovcu?

– Kao što sam već rekao, ja sam prije četiri i pol godine ovo već doživio, nikad to neću zaboraviti, ja sam njihov dužnik za sva vremena. Ovakve stvari se ne mogu kupiti novcem.

Hrvatska će u lipnju igrati na završnom turniru Lige nacija, Luka Modrić je rekao da će ostati za Ligu nacija, hoće li i Lovren?

– Luka je stariji od mene četiri godine, ali drži se bolje od mene. Vidjet ćemo, sa smiješkom je rekao hrvatski branič.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?