Udruga iz Gruda: Posjetili smo obitelji s jako teškom socijalnom situacijom

Žana Alpeza iz udruge „Pravi put“ iz Gruda je na svom Facebook profilu objavila kako je jučer posjetila obitelji sa jako teškom socijalnom situacijom, bili su u posjetu bolesnoj ženi koja je nedavno izgubila kćerku od karcinoma i starici od 80 godina koja je na rubu preživljavanja.

Alpeza je navela kako se, slušajući njihove sudbine i razgovarajući sa ove dvije žene koje su do jučer imale sasvim normalan život, shvati da se život promjeni preko noći.

„Ne čini blagdane puna kuća okićenog bora, darova ispod bora, bačenih kolača… Božić i blagdani su ono što imamo da podijelimo sa drugima, usrećimo ih posjetom, toplom riječju, iskrenim zagrljajem, da znaju da nisu sami“, napisala je na svom Facebook profilu i dodala kako i ovim putem šalje apel svima  koji su voljni i mogu pomoći da joj se jave u inbox.

„Obitelji treba posteljine, deterdženta za pranje, drva ogrjeva za zimu, i slično.. Budimo ljudi cijele godine, ne samo pred blagdane, jer sa svojom posjetom im možemo uljepšati dan“, zaključila je Alpeza na svom privatnom Facebook profilu.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?