Što za Božić kupuju muškarci koji varaju: “Uvijek je riječ o jednom te istom parfemu”

Shannon Hill korisnica je TikToka koja na poznatoj društvenoj mreži nerijetko objavljuje isječke iz svojeg trgovačkog posla, a uoči praznika potrudila se i snimila video na temu muškaraca koji varaju. Ona radi u Chanelu, trgovini luksuznih proizvoda gdje je s radom počela kada je imala samo 19 godina pa je u međuvremenu uspjela dobro skenirati sve vrste kupaca, a među njima i nevjerne muževe.

Kazala je kako budući da trgovina bilježi sve kupnje, oni u arhivi obično već imaju spreman popis proizvoda koje žene vole, a koje onda njihovi supruzi prema tom popisu i kupuju. No, dodala je kako neki od njih svojoj ženi kupe omiljeni parfem, a onda taj isti miris poklone i svojoj ljubavnici. Razlog za taj potez je poprilično jasan.

Jer ne žele da im ljubavnica miriše drugačije pa da im žene to shvate, kazala je Hill te dodala kako je uvijek riječ o istom parfemu.

Uvijek je to Coco Mademoiselle. Nikada nije Chanel 5, to kupuju svojim mamama. Nikada Chance, uvijek je taj jedan te isti, rezimira Hill.

Godinama sam radila u prodavaonici luksuznog nakita i muževi su činili istu stvar. Uvijek je bilo smiješno vidjeti ljubavnicu koja dolazi nakon Božića i mijenja ogrlicu ili narukvicu za nešto što joj je stvarno i sviđa – dodala je jedna korisnica u komentarima, a piše Slobodna Dalmacija.

@shannonhillnews It’s tea time ladies! 🫖 #storytime #holidayseason #fyp #cheatinghusbands ♬ original sound – Shannon Hill
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?