Poslušajte koncert: Massimo i Jazz orkestar HRT-a

Prisjetimo se legendardnog Massima uz snimku njegova koncerta s Jazz orkestrom HRT-a iz 2020. kojim je završena trodnevna manifestacija ‘Glazba i grad’, a koja je otvorila kulturni ljetni program HRT-a – ‘Sunčanu stranu Prisavlja’.

Jazz orkestar HRT-a, pod ravnanjem svojega umjetničkog voditelja Mirona Hausera, udružio je snage s Massimom kako bi izveli svevremenske uspješnice iz repertoara Franka Sinatre.

Riječ je o programu koji je 2010. ovjekovječen i na nosaču zvuka Massimo Sings Sinatra na kojem su zabilježene pjesme poput My Way, I’ ve Got You Under My Skin, New York New York, Fly Me to the Moon…

– Bilo je predivno, predivno jer ovo je prvi koncert nakon lockdowna, nakon zatvaranja svih prostora. I jako sam se dobro osjećao na bini. Osjećalo se jednostavno u zraku među bendom da su svi jako radosni radi toga… Nama treba uvijek taj nastup uživo, radi njega živimo i nadajmo se da će biti sve u redu ubuduće, kazao je Massimo za HRT.

Pjesmama Franka Sinatre, mahom u jazz aranžmanima Silvija Glojnarića, Massimo kao da je udahnuo novi život i pokazao da dobra glazbe nikada ne stari i uvijek ima svoje slušatelje. A pristigla publika svih godišta uživala je u pjesmama I Won’t Dance, Come Fly With Me, I’ve Got You Under My Skin, All of me, I Get a Kick Out of You, Bad Bad Leroy Brown, Big swing face, The Lady is a Tramp, That’s Life, New York, New York, Fly Me to the Moon, Strangers in the Night i My Way.

Ipak pravo oduševljenje izazvale su Massimove pjesme u aranžmanima za jazz orkestar – Zar više nema nas, Benzina, Iz jednog pogleda i Stranac u noći koje je publika ne samo pjevala u glas s Massimom nego je i zaplesala.

Uživajte u glazbenom vremeplovu uz Massimove interpretacije najpoznatijih hitova legendarnog Sinatre:

e-hercegovina.com/hrt.hr

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?