Ronaldo: U Europi je moj posao završen, osvojio sam sve

Cristiano Ronaldo službeno je predstavljen u utorak u Rijadu, nakon što je potpisao ugovor za saudijski Al Nassr, piše hrt.hr.

Klub je primio oko 130.000 zahtjeva navijača za ulaznicama za Ronaldovo predstavljanje na stadionu Mrsool Park. Međutim, samo ih je 25.000 imalo sreće kupiti ulaznicu. 

Na predstavljanju je Ronaldo objasnio svoju odluku da napusti Europu: 

– U Europi je moj posao završen. Osvojio sam sve, igrao sam u najvažnijim klubovima. Sjajno se osjećam, ovo nije kraj moje karijere. Ja sam jedinstven igrač, za mene je to normalno.

– Ispred mene je novi izazov u Aziji. Drago mi je što sam ovdje. Jučerašnji doček je bio fantastičan, Saudijska Arabija me sjajno dočekala, dodao je Portugalac koji u Rijad doveo veliki tim pomoćnika, pa čak i privatnu zaštitarsku tvrtku.

Ronaldo je za Al Nassr potpisao ugovor do lipnja 2025. godine, a nagađa se kako će zarađivati oko 200 milijuna eura po sezoni.

Deveterostruki prvak saudijske lige, nazvao je Ronaldov potpis “više od povijesti u nastajanju”, tvrdeći da će on inspirirati ostatak lige, pa čak i državu.

Ronaldo je osvojio pet naslova Lige prvaka, naslov prvaka u Italiji s Juventusom, u Španjolskoj s Real Madridom i u Engleskoj s Unitedom.

Također, je najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka i reprezentacije Portugala s kojom je osvojio Euro 2016.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?