Real Madrid brani Zidanea: Ove riječi iskazuju manjak poštovanja

Španjolski nogometni gigant Real Madrid stao je u obranu legende kluba i bivšeg trenera Zinedinea Zidanea nakon spornih izjava predsjednika Francuskog nogometnog saveza Nöela Le Graëta, piše hrt.hr.

Predsjednik Saveza je na pomalo grub način odbacio tezu da Zidane preuzme klupu Francuske, a ugovor je produljen dosadašnjem izborniku Didieru Deschampsu.

Prvo je na društvenim mrežama i zvijezda PSG-a Kylian Mbappe stao u obranu Zidane, a onda se oglasio i Real Madrid priopćenjem:

– Real Madrid izražava žaljenje zbog nesretnih izjava koje je dao predsjednik Francuskog nogometnog saveza Nöel Le Graët, a koje su se odnosile na Zinedinea Zidanea, jednu od najvećih sportskih legendi.

Ove riječi iskazuju manjak poštovanja prema jednoj od najpoštovaniji figura u svijetu nogometa i mi kao klub očekujemo ispravku. Zinedine Zidane, svjetski prvak i europski prvak sa svojom reprezentacijom, a to su samo neke od titula koje je osvojio, čovjek je koji predstavlja vrijednosti našeg sporta kroz cijelu svoju igračku i trenersku karijeru.

Izjave predsjednika Francuskog nogometnog saveza su neprimjerene za nekoga na takvoj funkciji i diskvalificiraju ga, baš kao i izjave o Karimu Benzemi, trenutnoj Zlatnoj lopti, osvajaču Lige nacija s Francuskom 2021. i osvajačem 5 Liga prvaka, uz mnoge druge titule.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?