Jakirović: Vidio sam puno toga dobroga, ali ne treba se zanositi

Trener Rijeke Sergej Jakirović okreće se izazovima u HNL-u nakon što je u posljednjem pripremnom ogledu prije nastavka sezone njegova momčad pobijedila s 2-0 mađarskog prvoligaša Honved na Rujevici, piše hrt.hr.

– Vidio sam puno toga dobroga, ali ne treba se zanositi jer ima dosta prostora za napredak, pogotovo u fazi napada i u stvaranju automatizma koje mi želimo prezentirati. Došlo je nekoliko novih igrača i trebat će nam vremena da se oni uigraju i osjete. Bitno je da smo u obrani čvrsti i kompaktni i to je ono što je prioritet u prvom redu, rekao je trener Rijeke Sergej Jakirović.

Rijeka nastavak sezone dočekuje kao osma momčad na prvoligaškoj ljestvici, a prvu utakmicu igra 21. siječnja kada u sklopu 18. kola gostuje u Osijeku.

– Ni ja, ali ni nijedan trener u HNL-u još ne zna u kakvom je stanju ekipa. To je tako uvijek nakon priprema, ali treba vjerovati u sebe. Ovo je sad novo prvenstvo, ovo prije dva mjeseca je nevažno. Mislim da smo u ovih šest tjedana napravili dobar posao, zaključio je Jakirović.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?