Šoštarić: Uvijek je užitak igrati protiv najboljih i učiti od njih

U susretu 11. kola Lige prvakinja, rukometašice Lokomotive su u Sutinskim vrelima ugostile viceprvakinje Europe – mađarski Györi Audi ETO KC. Gošće iz Mađarske na kraju su slavile 27:16 (14:8) uz osam pogodaka Ane Gros i 14 obrana Silje Solberg, piše hrt.hr.

Kod Lokomotive najučinkovitija je bila Tena Petika s osam pogodaka.

– Naš cilj je uvijek isti – dati sve od sebe i vidjeti gdje će nas to na kraju dovesti. Gyor zaista ima nekoliko nevjerojatnih igračica međutim mislim da je naša obrana zaista funkcionirala jako dobro u tih prvih 20 minuta. Kasnije zbog smanjene rotacije nismo uspjele zadržati tempo ali mislim da sveukupno možemo biti zadovoljne današnjim izdanjem, rekla je Petika. 

Trener Lokomotive Nenad Šoštarić istaknuo je: – Razlika u kvaliteti između ove dvije ekipe je očita i bila je vidljiva danas na terenu. Bez obzira na to, smatram da smo odigrali dobru utakmicu. Zadovoljan sam s 5-1 obranom međutim u napadu smo promašili previše čistih prilika. Uvijek je užitak igrati protiv najboljih i učiti od njih te bih ovim putem poželio ekipi Gyora sreću u nastavku sezone!

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?