Pitanje jednog navijača: Zašto se propušta jedinstvena prilika prilikom rekonstrukcije stadiona pod Bijelim brijegom?

Travnjak s glavnog terena stadiona HŠK Zrinjski uspješno je premješten na teren Sveučilišnog kampusa u Rodoču, piše pogled.ba.

U međuvremenu na stadionu pod Bijelim brijegom krenuli su radovi na postavljanju novog hibridnog travnjaka u okviru projekta Nogometnog saveza BiH “Potpuna rekonstrukcija glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH”.

Ovo su sve odlične vijesti, no jedan dio najvjernijih navijača HŠK Zrinjskog postavio je  pitanje “Zašto se propušta prilika”?.

Mail koji smo dobili prenosimo u cijelosti:

Navijače zanima zašto se propušta prilika da se teren približi zapadnoj tribini?  

Samim približavanjem terena zapadu, otvara se i druga prilika a to je pravljenje adekvatne Istočne tribine.

S ovim potezom dobila bi se prilika da se napravi veća istočna tribina u kojoj bi mogli biti smješteni i poslovni prostori, možda i svlačionice  da se prebace tu iz stare zgrade u kojoj se trenutno nalaze.

Također bi se s ovim potezom  i izvan stadiona mogao dobiti veći prostor odnosno proširenje trotoara koji bi mogao služiti i za parking za vrijeme utakmica.

Ako nekoga zabrinjava atletska staza koja bi s ovim potezom bila poništena, treba napomenuti da ona postoji i u funkcije je na terenu Sveučilišnog kampusa u Rodoču, koji će ujedno biti teren koji će koristiti omladinski pogon Zrinjskog.

Sve su ovo stvari na koje se treba gledati i prilikom dobivanja veće kategorizacije stadiona gdje bi HŠK Zrinjski mogao igrati europske utakmice.

Nekada ne treba ni žuriti već malo pogledati i prema budućnost i raditi sukladno s tim što nam sve može zatrebati.

Cilj je nekada imati stadion koji će biti zaokružen sa svih strana tribinama.

Radovi još traju, tako da ni sada nije kasno, ali čim se travnjak završi bit će propuštena jedinstvena prilika a druga kad će se pružiti to vjerojatno nije u bliskoj budućnosti, prenosi pogled.ba.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?