Cvijanović: Posjeta Bećirovića NATO-u individualna, ne odražava stavove Predsjedništva

Posjeta bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića sjedištu NATO saveza u Bruxellesu je individualnog karaktera, odnosno riječ je o pojedinačnoj posjeti jednog člana i njegovog kabineta, rečeno je Srni u Kabinetu srpskog člana i predsjedateljice Predsjedništva BiH Željke Cvijanović.

– Dakle, nije riječ o posjeti člana Predsjedništva u ime Predsjedništva, već o pojedinačnoj posjeti jednog člana i njegovog kabineta što je moguće u praksi, ali u tom slučaju ne odražava stavove cijele institucije – pojasnili su iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva.

Na pitanje Srne je li današnja posjeta Bećirovića Bruxellesu usuglašena na sjednici Predsjedništva BiH, iz Kabineta srpskog člana su pojasnili da je “riječ o individualnoj posjeti i da nije prošla proceduru odobravanja na sjednici Predsjedništva, pa nije bilo ni usuglašavanja stavova”.

– Samim tim nije pravljeno ni izaslanstvo u kojem bi bili predstavnici druga dva kabineta – rekli su u Kabinetu srpskog člana i predsjedateljice Predsjedništva BiH.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?