Klopp nakon debakla: Ovo je potpuno moja odgovornost

Liverpool je u subotu poražen s 3:0 kod Brightona u dvoboju 20. kola engleske Premier lige i nedjelju je dočekao na devetom mjestu ljestvice, piše hrt.hr.

Nastavak je to loše sezone “Redsa”, koji su ostvarili tek osam pobjeda u 18 ligaških nastupa i prijeti im realna opasnost da sljedeće sezone ostanu ne samo bez plasmana u Ligu prvaka, nego čak i u Europu!

– Brighton je bio bolji svih 96, 97 minuta, ali na poluvremenu je bilo 0:0. Nismo igrali dobro, nemamo neki rezultat, ok, ali krenimo od tada. No onda smo početkom drugog poluvremena primili gol u najgorem mogućem trenutku. To je bio najgori mogući početak nastavka, to su svi vidjeli. Problemi su za nas isti kao prošlog tjedna, ne dobivamo ključne bitke na terenu i predajemo loptu protivniku prelako, rekao je menadžer Liverpoola Jürgen Klopp

– Gubili smo lopte koje nismo smjeli gubiti. No ovo je potpuno moja odgovornost, jer imao sam ideju za drugačiju formaciju i to nije bilo učinkovito, ispričavam se, dodao je.

Nitko čije srce kuca za Liverpool nije imao ni sekundu užitka

– Nije bilo trenutka u utakmici u kojem smo mogli nešto napraviti, dobiti onaj mali poticaj i krenuti u borbu iz te točke. Ishod je stravičan za gledati, jednostrana utakmica. Brighton je došao na utakmicu i jako je uživao u utakmici, dok sam prilično siguran da nitko čije srce kuca za Liverpool nije uživao ni sekundu. Mislim da su igrači slušali, ali shvaćam vaše pitanje, jasno mi je da nije tako izgledalo na terenu, rekao je Klopp i zaključio:

– Mislim da su oni bili fantastični. Shvatili su da nije naš dan i rastavili su nas. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?