Kovačević: Zaslužen rezultat; Sopić: Ne mogu ništa zamjeriti igračima

U zaostaloj utakmici 17. kola SuperSport HNL-a Gorica i Varaždin odigrali su bez pobjednika 0:0, piše hrt.hr.

Trener Mario Kovačević bio je zadovoljan s bodom u prvoj utakmici nakon priprema, a trener Gorice Željko Sopić naglasio je da nema što zamjeriti svojim igračima.

– Teška utakmica nakon dugih priprema, teško je bilo očekivati bajnu igru od obje ekipe. Gorica je prvo poluvrijeme bila opasnija usprkos tome što smo težili imati posjed, u drugom smo dobro kontrolirali. Imali smo par situaciji, iako nismo imali pravih prilika i bili opasni u fazi napada. Dogodila se ta kontra i penal, lijepo je reagirao naš golman i obranio. Zaslužen rezultat i bod svakome, rekao je Kovačević nakon utakmice te dodao:

– Bilo je teško igrati po ovom terenu, ali dalo se igrati kad je stala kiša. Bojali smo se ozljeda, izgleda da nam se jedan igrač teže ozlijedio baš zbog ovakvog terena. Za očekivati je ovakvo vrijeme u prvom mjesecu. No, dobro da se utakmica odigrala. Vjerujem da ćemo se dizati iz utakmice u utakmicu i igrati sve bolje. Veseli nas ovaj bod i idemo dalje.

Željko Sopić shvaća da je dugi put pred njegovom momčadi i da se mogu izdići s posljednjeg mjesta ljestvice na kojem se trenutačno nalaze.

– Ne mogu ništa zamjeriti igračima, dali su maksimum. Kad ne pobijedite, niste zadovoljni, ali rekao sam dečkima da dignu glavu gore. Važno je da se mogu pogledati u ogledalo. Kad si dolje, nekad te ne ide, nisi bez veze dolje. Moramo još jače raditi kako bi izašli iz situacije. Ovo je maraton od 20 utakmica, htio sam pobijediti utakmicu, kao i svi u klubu. Dečki su dali sve od sebe, kazao je Sopić.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?