Poms produljio ugovor s Osijekom: Zahvalan sam na prilici

Trener Osijeka Rene Poms potpisao je produljenje ugovora do ljeta 2024. godine, objavio je hrvatski nogometni prvoligaš na službenim stranicama, piše hrt.hr.

– Poms je u glavnog trenera promoviran u rujnu prošle godine, odmah se istaknuo velikom profesionalnošću i dobrim rezultatima te zaslužio povjerenje u vidu novog ugovora, stoji u objavi NK Osijeka.

– Sretan sam jer je ovo moj prvi ugovor kao glavni trener. Do sada sam uvijek bio u ulozi pomoćnika tako da je ovo velika stvar za moju karijeru. Zahvalan sam NK Osijek što sam dobio priliku za početi trenerski posao na ovoj razini, vjerujem da sam u prethodnim mjesecima pokazao da mogu odgovoriti izazovima koje ću imati pred sobom. Znam kakav je trenerski posao, da se u nogometu stvari mijenjaju iz dana u dan, ali želim biti uspješan kao trener rezultatski i u radu s momčadi. Želim svaki dan raditi najbolje što mogu, dati svoje znanje u radu s momčadi i zajednički napredovati. To je ono zbog čega sam se počeo baviti ovim poslom i nadam se da ću što je duže moguće biti trener Osijeka, rekao je Poms.

Zadovoljstvo dogovorenim poslom istaknuo je i sportski direktor Ivica Kulešević.

– Rene Poms od prvog dana je pokazao visoku razinu profesionalizma. Rezultati na travnjaku to su najbolje pokazali i kao sportski direktor sretan sam što ovu priču nastavljamo dalje zajedno. Svima nam je želja da nastavimo tamo gdje smo stali u jesenskom dijelu sezone i da rezultatski budemo na razini renomea kluba, rekao je Kulešević.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?