Kovač sa 6:0 razbio četvrtu momčad Bundeslige!

Nogometaši Wolfsburga, koje trenira bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, pobijedili su kod kuće Freiburg s čak 6-0 u 16. kolu njemačke Bundeslige, piše hrt.hr.

Strijelci za Wolfsburg bili su Patrik Wimmer (2), Jonas Wind (28, 37), Janik Gerhartd (56), Ridle Baku (81) i Luka Waldschmidt iz jedanaesterca u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Wolfsburg je šesti na tablici sa 26 bodova, a Freiburg je četvrti sa 30 bodova.

Eintracht je kod kuće slavio protiv Schalkea s 3-0 i probio se na drugo mjesto. Golove za Eintracht postigli su Jasper Lindstrom u 22., Rafael Bore u 84. i Buta u prvoj minuti sudačke nadoknade. Kristijan Jakić Hrvoje Smolčić odigrali su cijelu utakmicu za domaćine. Eintracht je na drugom mjestu sa 30 bodova, a Schalke na posljednjem, 18. mjestu sa devet bodova.

Union Berlin je kod kuće pobijedio Hoffenheim s 3-1, s dva gola postignuta u samoj završnici, dok je Andrej Kramarić igrao za goste od 66. minute. 

Bochum je također slavio kod kuće protiv Herthe s 3-1, a kod Berlinčana je Ivan Šunjić igrao do 66. minute, a Filip Uremović ostao na klupi. Stuttgart i Mainz u Stuttgartu igrali neriješeno 1-1, a Borna Sosa nije bio u sastavu domaćina zbog ozljede prepona.

Standings provided Sofascore

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?