LGBTIQ zajednica u Splitu: Nekoliko mladića došlo na naš event, napali dvojicu momaka koji su se ljubili, tukli ih i proganjali

LGBTIQ zajednica u Splitu izvijestila je u subotu navečer da je nekoliko njihovih članova  istučeno, a u splitskoj policiji se doznaje da je u napadu jedan muškarac zadobio laku tjelesnu ozljedu i u tijeku je kriminalističko istraživanje o događaju.

Kako se navodi na stranici Split Pride, napad se dogodio u petak navečer, kada je nekoliko mladića došlo na LGBTIQ event i ušlo u njihov prostor na tulum, koji je bio za LGBTIQ zajednicu i napali su unutar kluba dvojicu momaka koji su se ljubili. Pogrdno su im govorili te su sudionike Pride tuluma potjerali sa zabave.

Dočekali su napadnute momke ispred kluba, tukli ih i proganjali pa su žrtve morale bježati par kvartove dalje,  navedeno je na stranci Split Pride.

Iz splitske policije su u vezi s tim događajem potvrdili kako su  “dvije za sada nepoznate osobe napale dvojicu muškarac ispred ugostiteljskog objekta nakon izlaska iz ugostiteljskog objekta.”

Policija je zaprimila informaciju jutros oko 4 sati da je na Hitnoj medicinskoj pomoći  liječniku pomoć zatražio muškarac koji je fizički napadnut ispred ugostiteljskog objekta.

“Muškarac koji je zatražio liječničku pomoć zadobio je laku tjelesnu ozljedu ruke”, rekli su Hini u splitskoj policiji. Dodali su da se o ovom događaju provodi kriminalističko istraživanje i traga za počiniteljima.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?