Mladi nogometaš iz BiH potpisao za Inter

Kako navode mediji u Italiji, Alem Nezirević je novi igrač Intera. Desni branić bh. korijena potpisao je ugovor do 30. lipnja 2025. godine i pridružit će se U-19 ekipi Intera.

Nezirević je rođen u Švedskoj 2004. godine, a prije dolaska u milanski klub igrao je u lokalnom klubu Motala, koji se natječe u trećem rangu švedskog nogometa.

Talentirani desni branić je dva mjeseca boravio na probi u milanskom velikanu, gdje je kako se čini zadivio čelnike kluba, a oni su odlučili da mu pruže priliku.

O mladom nogometašu već je pisala “Gazzetta dello Sport”, navodeći da se radi o velikom talentu od kojeg u Interu očekuju da će igrati važnu ulogu u budučnosti ovog kluba.

Javio se i bivši klub mladoga Nezirevića u jednom priopćenju na Twitteru.

-Nogometni klub Motala zahvaljuje na nevjerovantom trudu i želi svom Alemu puno sreće u Italiji – stoji u priopćenju kluba.

Mladi nogometaš bh. korijena je izjavio da je jako sretan što je dobio priliku.

-Jako sam sretan i nevjerovatno ponosan da dobijem priliku igrati u velikom klubu kao što je Inter. Uzbuđen sam zbog prilike i zahvalan svom klubu Motala za vrijeme koje sam tamo proveo – kazao je Nezirević.

Alem do sada nikada nije nastupio ni za jednu švedsku reprezentaciju, a kako vuče bh. korijene, imat će pravo nastupiti za Bosni i Hercegovinu. Ostaje vidjeti što će ovaj mladi igrač u konačnici odlučiti.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?