Najtrofejniji nogometaš u povijesti uhićen zbog seksualnog napada!

Dani Alves uhićen je u Barceloni nakon optužbi za seksualno uznemiravanje, 39-godišnji branič priveden je nakon što je došao u policiju dati iskaz, piše hrt.hr.

Najtrofejniji nogometašu u povijesti optužen je za seksualni napad u jednom noćnom klubu, gdje je navodno jednoj djevojci zavukao ruku u donje rublje bez njezinog pristanka. 

Odvjetnički tim Danija Alvesa negirao je te navode uz napomenu da je brazilski nogometaš u tom noćnom klubu bio vrlo kratko i da nije imao nikakve veze sa spomenutim događajem. Katalonska policija otvorila je istragu nakon što je primila dojavu o navodnom seksualnom napadu.

Španjolski mediji prenose kako je Alves u policijskim kolima priveden istražnom sucu, koji će donijeti odluku o istražnom zatvoru. 

Prema optužbi djevojke sve se dogodilo krajem prosinca, a ona je sve prijavila dva dana kasnije. Alves nikad nije negirao boravak u noćnom klubu, ali ističe da je bio s prijateljima. 

– Plesao sam i dobro se proveo bez da sam ikoga ometao. Ne zna tko je ta gospođa. Kako bih to mogao uopće učiniti ženi? Ne!, rekao je Alves novinarima ranije ovog mjeseca. 

Tijekom karijere Alves je igrao za Bahiu, Sevillu, Juventus, Paris Saint-Germain i Sao Paolo. S Barcelonom je osvojio ukupno 23 trofeja, a najtrofejniji je nogometaš s ukupno 46 trofeja na seniorskoj razini. Igrao je za Brazil na SP-u u Katru.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?