Leko: Nismo Barcelona da dobijemo 5:0, ali možemo stvoriti moćan tim

Hajduk je, nakon što je gubio 0:1, slavio protiv Šibenika na Poljudu s 2:1 te se približio vodećem Dinamu, koji ima odigranu utakmicu manje, na samo četiri boda zaostatka.

Nakon utakmice trener Bijelih Ivan Leko, kojemu je ovo bio debi na splitskoj klupi, osvrnuo se na ono što se događalo na terenu.

– Zasluženo smo pobijedili, bilo je teško, protivnik dobar, zatvoren, organiziran. Loše smo ušli u utakmicu. Ponijele su nas emocije, narod, htjeli smo na brzinu pokazati nešto što ne treniramo. To me iznenadilo, jer to što treniraš, igraj. Primili smo gol i bili kažnjeni. Poslije smo bili dobri s obzirom na uvjete, teren, šteta da nije bilo još više ljudi za podršku, istaknuo je.

Odgovorio je među ostalim i na pitanje što treba poboljšati.

– Puno toga je pokazala ova utakmica, puno dobrog smo vidjeli, ali treba i popraviti dosta toga. Ponizno, šuti, radi i rasti. To treba. Nismo Barcelona, ne možemo razbijati 5:0, ali možemo stvoriti tim da bude moćan, rekao je, prenosi Slobodna Dalmacija.

Cvitanović: Livaja jedan na jedan, možeš odmah ići na centar

Trener gostiju Mario Cvitanović bio je zadovoljan igrom svoje momčadi, ali na kraju ne može biti zadovoljan rezultatom.

– Hajduk je imao dominaciju i posjed. Pripremali smo utakmicu i točno smo znali kako Hajduk igra i stvara šanse. Normalno da nas je poremetio izlazak Solde u prvom dijelu. On je naš najmotoričniji i najagresivniji igrač u veznom redu. U nastavku smo bili stabilni, a onda smo u 85. minuti imali splet nesretnih okolnosti gdje je Perić proslijedio loptu Livaji. A kada Livaja ide jedan na jedan već možeš ići na centar, istaknuo je. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?