Đoković: Samo u moju ozljedu se sumnja, a u druge ne

Srpski tenisač Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Australian Opena s dosad najboljom predstavom na prvom Grand Slam turniru sezone svladavši bez problema Australca Alexa de Minaura 6:2, 6:1, 6:2, piše hrt.hr.

Poslije dvoboja na konferenciji za medije istaknuo je zadovoljstvo sa svojom predstavom, ali oštro odgovorio na poruke kritičara koji smatraju da je njegova ozljeda manje ozbiljna nego što zaista jest.

U prva tri kola izgledalo je kao da se muči na terenu, a od turnira u Adelaideu ima problema sa zadnjom ložom lijeve noge. Ipak, protiv De Minaura je naglasio da nije osjećao probleme.

– Onima koji sumnjaju, to ostavljam njima. Neka i dalje sumnjaju. Zanimljivo je da se samo u moju ozljedu sumnja, a kad se drugi igrači ozlijede, oni su žrtve, a kada sam ja u pitanju, ja glumim. To je veoma zanimljivo. Ne mislim da trebam bilo što dokazivati drugim ljudima. Imam snimke od prije dvije godine i ove. Imam MRI i ultrazvuk koji će to dokazati. Ne znam da li ću to objaviti na društvenim mrežama ili u svom dokumentarcu, možda. Naviknut sam već da se moram nositi sa time. To me još više motivira i daje mi snagu, kazao je Đoković.

Dodao je kako nije siguran hoće li sutra trenirati ili uzeti dan odmora.

– Vidjet ćemo, razgovaramo o tome trebamo li nastaviti s time da ne treniramo na dane kad ne igram. Znakovi su sad dobri, ali ne bih slavio prerano, vidjet ću kako ću se sutra osjećati, zaključio je srpski tenisač.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?