Kći Lise Marie Presley rodila djevojčicu, vijest objavila na majčinu pogrebu

‘Nadam se da mogu voljeti svoju kćer onako kako si ti voljela mene, kako si voljela mog brata i moje sestre. Ja sam proizvod tvog srca, moje sestre su proizvod tvog srca, moj brat je proizvod tvog srca’, napisala je Riley, piše net.hr.

Suprug Riley KeoughBen Smith-Petersen, je otkrio da je par dobio prvo dijete, djevojčicu, dok je čitao govor u ime svoje supruge tijekom komemoracije za njenu majku Lisu Marie Presley.

Komemoracija za Lisu Marie Presley bila je u nedjelju ujutro na imanju Graceland u Memphisu. Najstarija kći preminule glazbenice sjedila je u prvom redu, a njezin suprug Ben je pročitao njezin govor u kojem je otkrio da su dobili kćer.

“Nadam se da mogu voljeti svoju kćer onako kako si ti voljela mene, kako si voljela mog brata i moje sestre. Hvala ti što si mi dala snagu, moje srce, moju empatiju, moju hrabrost, moj smisao za humor, moje manire, moj temperament, moju divljinu, moju upornost. Ja sam proizvod tvog srca, moje sestre su proizvod tvog srca, moj brat je proizvod tvog srca”, čitao je Smith-Petersen riječi svoje supruge.

Ben i Riley u braku su od 2015., a osim da su dobili kćer nisu otkrili detalje poput njenog imena ili koliko je stara. Glasnogovornik Riley je za People potvrdio da je par dobio djevojčicu u 2022., što znači da je Presley nedugo prije smrti prvi put postala baka.

Podsjetimo, Lisa Marie Presley je preminula 12. siječnja nakon što je hitno prebačena u bolnicu u Los Angelesu nakon srčanog zastoja. Imala je 54 godine.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?