U Gospodarskoj komori FBiH održane info sesije za podršku poduzetnicima

U okviru projekata EU4Agri, EU4AGRI-Recovery i EU4BusinessRecovery, koje financira Europska unija, 24.01.2023. održane su tri info sesije u prostorijama Gospodarske komore FBiH u Mostaru, prenosi Hrvatski Medijski Servis. Riječ je o nastavku suradnje Gospodarske omore FBiH s navedenim projektima s ciljem pomoći poduzetnicima. Zainteresiranim prijaviteljima su predstavljene sve relevantne informacije o otvorenim javnim pozivima.

Tri su trenutno otvorena javna poziva:

-Javni poziv za mjeru podrške investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivrednih proizvoda,

-Javni poziv za mjeru podrške ublažavanju negativnih utjecaja tržišnih poremećaja i klimatskih promjena u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji,

-Javni poziv za iskazivanje interesa za učešće u programu tehničke podrške i dodjele bespovratnih sredstava u okviru mjere podrške start-up poduzećima u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.

Sredstva podrške po jednoj prijavi mogu iznositi od 30.000 KM do 300.000 KM za investicije u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivrednih proizvoda, od 15.000 KM do 300.000 KM za mjeru podrške ublažavanju negativnih utjecaja tržišnih poremećaja i klimatskih promjena u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji te 20.000 KM do 80.000 KM za start-up poduzeća u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.

Detaljnije informacije o javnim pozivima možete pronaći na službenoj web stranici projekta EU4Agri.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?