McKennie sve bliže odlasku iz Juventusa u Leeds

Kako pišu talijanski mediji tijekom četvrtka 24-godišnji američki nogometaš Weston McKennie, vrlo je blizu odlaska iz Juventusa u engleskog premierligaša Leeds.

Igrač i Leeds su navodno dogovorili sve detalje oko transfera, no trenutačno je, po pisanju talijanskih medija, sporno sedam milijuna eura. Naime, Leeds je za ovaj transfer Juventusu ponudio 28 milijuna eura, ali Juventus traži 35 milijuna.

No, to ne bi trebala biti prepreka pišu La Gazzetta dello Sport, Tuttosport i ostali, jer Juventus nikako ne želi ispustiti šansu da ovog siječnja proda igrača koji je tijekom karijere upisao 41 nastup za reprezentaciju SAD-a i pritom postigao devet pogodaka.

Leeds je jako blizu McKennieja piše Tuttosport, ali i navodi kako u cijeloj priči postoji treća strana, odnosno, Arsenal prati razvoj događaja i možda se ubaci u igru.

McKennie je u Juventus došao 2020. godine iz Schalkea. Prvo je bio na posudbi, a potom i službeno igrač Juventusa koji bi mogao krenuti u pozamašnu rasprodaju tijekom ovog siječnja.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?