Yassine Benrahou novi igrač Hajduka

Francusko-marokanski ofenzivac Yassine Benrahou novi je igrač Hajduka, potvrdio je klub na društvenim mrežama, prenosi hrt.hr.

Dvadesetčetverogodišnjak danas je stigao u Split i prošao liječničke preglede nakon čega je potpisao ugovor do 2026. godine uz opciju produženja na još jednu godinu. 

Prema Transfermarktu vrijedi 2.2 milijuna eura, a dolazi iz Nimes Olympiquea, posljednjeplasirane momčadi druge francuske lige. 

– Prve seniorske nastupe upisao je za drugu momčad Bordeauxa, a u sezoni 2019/2020. priključen je prvoj momčadi za koju je odigrao deset službenih utakmica. Nakon te sezone prelazi u redove Nimesa za koji je igrao dok se natjecao u prvom i drugom razredu francuskog nogometa. Ukupno je za Bordeaux i Nimes odigrao 91 utakmicu te pri tom postigao 14 golova uz 14 asistencija. Za drugu momčad Bordeauxa odigrao je još 23 utakmice u kojima je zabio pet pogodaka uz tri asistencije. Igrao je za U-16 i U-17 reprezentaciju Francuske, objavio je Hajduk na službenim stranicama. 

– Nadam se da ću svojim iskustvom pomoći Hajduku da ostvari svoje ciljeve. Radujem se novim izazovima i igranju u hrvatskoj ligi koju ne poznajem toliko dobro, ali znam da su hrvatski igrači jako kvalitetni i poznati u svijetu, rekao je Benrahou. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?