Nakon skandala Srđan Đoković se ispričao i neće doći gledati Novaka

Oglasio se otac tenisača Novaka Đokovića, Srđan nakon velikog skandala koji tijekom četvrtka izbio zbog snimki na kojima je bio sa srpskim navijačima koji podržavaju Vladimira Putina i agresiju Rusije na Ukrajinu. To se dogodilo nakon četvrtfinalnog ogleda između Đokovića i ruskog tenisača Andreja Rubljova, piše hrt.hr.

Podsjetimo, procurile su snimke na kojima se vidi Srđan Đoković porkraj ljudi koji imaju majice s natpisom Z (što ispisuje ruska vojska na svojim vozilima u Ukrajini op.a.) te su razvili rusku zastavu sa slikom Vladimira Putina.

Skraćeno, s poštovateljima lika i djela predsjednika Ruske Federacije. 

Srđan Đoković objavio je priopćenje te poručio da neće s tribina gledati današnji meč između njegova sina i Amerikanca Tommyja Paula, 35. tenisača s ATP ljestvice. 

– Ja sam ovdje samo kako bih podržao sina. Nisam imao namjeru izazvati takve naslove i smetnje. Bio sam vani s Novakovim navijačima kao što to radim nakon svakog meča kada slavim njegove pobjede i fotografiram se s njima. Nije mi bila namjera uplesti se u sve ovo. Moja obitelj je prošla horor zbog rata i mi svi želimo isključivo mir. Kako ne bi bilo ometanja, u večerašnjem polufinalu za mog sina ili drugog igrača, meč ću gledati od kuće, istaknuo je.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?