Radi povrata 70.000 eura duga prijetio smrću dužniku i njegovoj obitelji

 Inzistirajući da mu vrati dug od 70.000 eura za kupnju nekretnine, a s obzirom da je drugoj osobi u Rijeci vratio novac, 63-godišnjak je unazad dvije godine 46-godišnjaku i članovima njegove obitelji upućivao ozbiljne prijetnje opasne po život, zbog čega je pritvoren.

Iz primorsko-goranske policije u četvrtak su priopćili kako su 63-godišnjaka pritvorili te kazneno prijavili zbog protupravne naplate.

Osumnjičen je da je unazad dvije godine u više navrata uputio ozbiljne prijetnje 46-godišnjaku koji mu duguje 70.000 eura, a koje su kod njega i njegovih članova obitelji izazvale bojazan za život.

Naime, spomenuti je 2008. godine sa 63-godišnjakom i još jednom osobom sklopio ugovor o pozajmici novca za kupnju nekretnine.

Tijekom tog 14-godišnjeg razdoblja drugoj je osobi vratio novac, dok 63-godišnjaku to, kako je tvrdio, nije uspio zbog gubitka posla i komplikacija s kreditom koji je podigao u banci.

Kako mu dug nije bio podmiren, osumnjičeni je s ciljem povrata 46-godišnjaku i članovima njegove obitelji osobno na kućnom pragu upućivao ozbiljne prijetnje opasne po život, a posljednju jučer telefonskim putem.

Po dovršetku istrage osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?