Detalji nestanka Hrvata u Njemačkoj: Preselio u smještaj za osoblje, no od tada ga nitko nije vidio

Muškarac Tomislav Crnjac (46) nestao je, kako je ranije objavio MUP, 19. siječnja u Leipzigu u Njemačkoj. Muškarac je visok 165 centimetara, potpuno je ćelav, oči su mu kestenjaste boje, a broj noge 43. Policija navodi da se radi o muškarcu jače tjelesne građe koji se udaljio s adrese stanovanja u Njemačkoj te otišao u nepoznatom pravcu. Njegovim se nestankom bavi i policija iz Leipziga. 

Kako je priopćila tamošnja policija, 46-godišnjak je u četvrtak prošlog tjedna došao u grad na svoj novi posao i istog dana se preselio u smještaj za osoblje u Schkeuditzu. O tome je obavijestio svoju obitelj, no od tada ga nitko nije vidio i više nije dostupan telefonom. Iako je jedan od djelatnika s njim bio u kontaktu u petak, 20. siječnja, oko 8 sati, Crnjac se nije pojavio na zajednički dogovor u 13 sati, prenosi Fenix magazin.

Prema navodima policije, u smještaju su bile gotovo sve njegove osobne stvari, uključujući i kofer. Nije isključeno da se radi o hitnom slučaju, a ispitivanje okolnih bolnica bilo je neuspješno. Trenutačno nema dokaza o njegovom boravištu.

Policija apelira da građani, ako znaju gdje se muškarac nalazi ili su s njime bili u kontaktu, jave jugoistočnoj policijskoj postaji, Richard-Lehmann-Strasse 19 u 04275 Leipzigu, na broj telefona 0341-30300. Građani se mogu javiti i najbližoj hrvatskoj policijskoj postaji ili nazvati broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?