Direktor Australian Opena: Savjetovao sam Đokovićevu obitelj da bude pažljivija

Direktor Australian Opena Craig Tiley razgovarao je s Novakom Đokovićem i njegovom obitelji uoči finala Australian Opena koje je na rasporedu u nedjelju, a u kojem srpski tenisač igra protiv Grka Stefanosa Tsitsipasa za svoj 22. Grand Slam u karijeri čime bi se izjednačio s Rafaelom Nadalom, piše hrt.hr.

Proteklih nekoliko dana pozornost medija i javnosti privukla je situacija kad se Srđan Đoković, Novakov otac, fotografirao sa simpatizerima ruskog predsjednika Vladimira Putina koji su na svojim majicama imali ispisano slovo Z.

Srđan Đoković se ispričao zbog tih snimki s navijačima koji podržavaju Vladimira Putina i agresiju Rusije na Ukrajinu te nije uživo pratio polufinalni okršaj svojeg sina i Amerikanca Tommyja Paula.

Sada se oglasio i Craig Tiley, direktor prvog Grand Slam turnira sezone.

– Proveo sam dosta vremena u razgovoru s Novakovom obitelji. Savjetovao sam ih da budu pažljivi jer je ovo događaj koji ima veliki globalni značaj. Imate stotine navijača koji prolaze kroz vrata Australian Opena i ulaze u kompleks. Normalno je da postoje neki od njih koji dolaze s namjerom da učine nešto što će poremetiti sve, zbog toga treba biti još pažljiviji, rekao je Tiley koji je istaknuo da su oni razumjeli njegovu poruku te da Novakov otac nikako ne podržava rat, već su on i cijela obitelj za mir.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?