Đoković emotivno proslavio naslov: Osjećao sam veliki pritisak

Srpski tenisač Novak Đoković osvojio je svoj deseti Australian Open pobijedivši u finalu Stefanosa Tsitsipasa te tako došao do 22. Grand Slam naslova u karijeri, piše hrt.hr.

Emotivno je proživio osvajanje ovog turnira Đoković, s obzirom na sve što se događalo prošle godine kada je deportiran iz Australije i nije mu bilo dozvoljeno igrati u Melbourneu zbog cijepljenja.

– Ovo je bio jedan od najzahtjevnijih turnira koje sam odigrao u životu. Nisam igrao prošle godine i sad sam se vratio. Želio bih se zahvaliti svim ljudima zbog kojih sam se osjećao dobrodošao. To je razlog zbog kojeg sam igrao svoj najbolji tenis na ovom terenu, ispred legendarnog Roda Lavera. Bilo je to dugo putovanje. Svi u mojem timu i obitelji znaju što sam prošao protekih pet tjedana i ovo je vjerojatno najveća pobjeda u mojem životu. “Top 2”, ili “top 3” pobjeda u mom životu, s obzirom kad se sve okolnosti uzmu u obzir, kazao je Đoković nakon meča te dodao:

– Sve što se događalo prošle godine van terena ostavilo je traga na meni. Osjećao sam veliki pritisak, a sada osjećam veliko olakšanje. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?