Šibenik smijenio Cvitanovića i vratio starog trenera

Smjena trenera u HNK Šibenik. Nakon subotnjeg poraza na domaćem terenu od Rijeke 1:2, vodstvo šibenskog prvoligaša smijenilo je 47-godišnjeg Marija Cvitanovića, piše hrt.hr.

– Obavještavamo kako Mario Cvitanović s današnjim danom prestaje obnašati dužnost glavnog trenera prve momčadi HNK Šibenik. Klub sa Šubićevca zahvaljuje Mariju na uloženom radu i trudu te mu želi puno sreće u poslovnoj i privatnoj budućnosti, službeno je priopćio klub iz Šibenika.

Cvitanović je vodio Šibenčane u devet ligaških utakmica i nije uspio dovesti ni do jedne pobjede, a odlazi iz kluba nakon pet uzastopnih poraza.

HNK Šibenik objavio je i ime Cvitanovićevog nasljednika, a to je Damir Čanadi, koji je na početku ove sezone vodio upravo sastav sa Šubićevca. Naime, u rujnu prošle godine njega je zamijenio Cvitanović, a sada se 52-godišnji Čanadi vraća na poznatu dužnost. Čanadi je na početku sezone imao učinak od sedam neriješenih utakmica i jedne pobjede.

Šibenčani se nalaze u neugodnoj situaciji na prvoligaškoj ljestvici. Pretposljednji su i imaju samo četiri boda više od posljednje Gorice, a upravo će te dvije momčadi igrati međusobno u idućem 20. kolu. Utakmica se igra u nedjelju u Velikoj Gorici.

Šibenik je ove sezone ostvario samo jednu prvenstvenu pobjedu uz deset remija i osam poraza.

Standings provided Sofascore

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?