Splitski policajci uhitili 22-godišnjeg dilera, iz auta bacio 170 grama ‘speeda’

Splitski specijalni i interventni policajci u ponedjeljak su zbog preprodaje droge uhitili 22-godišnjaka koji je, kada su zaustavili auto u kojem se vozio, kroz prozor bacio vrećicu s oko 170 grama amfetamina, dok 25-godišnjeg vozača terete za prometni prekršaj, piše hrt.hr.

Iz policije su u utorak objavili kako 22-godišnjaka sumnjiče za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, nakon što su oko 18 sati pripadnici Jedinice specijalne i interventne policije Split izdali naredbu da se auto mora zaustaviti.

Dok se zaustavljao, policajci su primijetili da je suvozač kroz prozor vozila bacio vrećicu, koja je pronađena i u njoj otkriveno oko 170 grama tzv. speeda.

Policajci su priveli i 22-godišnjaka i tri godine starijeg mladića koji je vozio zaustavljeni auto te nad njima pokrenuli kriminalističku istragu, kojom je uz amfetamin pronađeno i 32 grama marihuane te tri tablete MDMA-a.

Istražen je i 25-godišnjak te utvrđeno da je vozio iako nije stekao pravo na samostalno upravljanje vozilom jer mu je ukinuta i oduzeta vozačka dozvola, a nije ponovno položio vozački ispit.

Na taj je način počinio prometni prekršaj sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, pa je uz optužni prijedlog priveden na općinski prekršajni sud.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?