Labrović uoči Jadranskog derbija: Protiv Hajduka poginuti na terenu

Predstojeće, 20. kolo SuperSport HNL-a donosi Jadranski derbi na Poljudu. Hajduk će ugostiti Rijeku u nedjelju u 17.30, a dvoboj je najavio riječki vratar i kapetan prvoligaša s Rujevice Nediljko Labrović.

Nakon očajnog prvog dijela sezone, Riječani su u nastavak ušli remijem s Osijekom (1:1) te pobjedom na Šubićevcu (2:1) kojom su upisali važna tri boda. Rijeka je trenutačno osma na ljestvici s 19 bodova, koliko ima i sedma Lokomotiva. Hajduk je na drugoj poziciji s 38 bodova, sedam manje uz utakmicu više od lidera Dinama, piše hrt.hr.

– Najbitnije da smo pobijedili tu utakmicu, momčad je pokazala pravi karakter, po zahtjevnom vremenu i terenu pokazali smo da smo bolja momčad. Drago nam je da smo pozitivno odgovorili na sve trenerove zahtjeve, naravno da to mora još bolje i u budućnosti će biti bolje. Utakmica protiv Šibenika je bila dosta dobra za nas i u pozitivnom ozračju okrećemo se Hajduku, rekao je kapetan Rijeke.

– Pokazali smo da možemo napraviti jako dobre stvari. U utakmicu s Hajdukom treba ući maksimalno ozbiljno, puni elana, u dobroj atmosferi koja već vlada unutar svlačionice, pa što bude. Dočekat će nas spreman protivnik, željan pobjede. Ono što mi moramo napraviti je biti sto posto fokusirani, dati svoj maksimum, poginuti na terenu i onda što bude, nadamo se pozitivnom rezultatu, izjavio je Nediljko Labrović.

Standings provided Sofascore

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?