Ćorić: Malo me iznenadio, ali dočekao sam svoju šansu

Borna Ćorić osvojio je prvi bod za Hrvatsku, a nakon što je u Rijeci, na Zametu, pobijedio Dennisa Novaka 6:3 i 7:6. Hrvatska vodi protiv Austrije 1:0, piše hrt.hr.

U razgovoru za emisiju “Sport i glazba” na Drugom programu Hrvatskoga radija, iznio je svoje dojmove.

– Uvijek mi se jako drago vratiti ovdje. Bio je sjajan meč, odigrao sam jako dobro, jako sam zadovoljan, rekao je Borna Ćorić u razgovoru za Hrvatski radio.

Nije mu bilo lako protiv 144. s ATP ljestvice, kaže.

– Znao sam da će biti dosta težak meč, da je spora podloga ovdje. Da će biti puno izmjena, da moram biti strpljiv. Malo me iznenadilo da je servirao fenomenalno. No na kraju sam dočekao svoju šansu, ističe o meču Ćorić.

Kako nema Marina Čilića, sada je zapravo Borna “kapetan” te dijeli savjete imenjaku.

– Razgovaram s Gojom o svemu, možda je malo bolje znao mojega protivnika nego ja. Također, ja sam igrao protiv Thiema šest puta, dobio sam tri. Davali smo si savjete, ističe.

Osvrnuo se i na igranje pred domaćom publikom.

– Uvijek dajem više od sebe. Ne znam hoće li se vratiti na stari format Davis cupa ili ne, vidjet ćemo. 

Borna fizički nije najbolje, 

— Mislim da je teško s obzirom na moje tijelo i na taj neki jako, jako, jako jako težak raspored. Teško mi je uklopiti Davis Cup. Opet nekako u tim tjednima vidim priliku da bih možda mogao raditi na svojem tijelu, za koje znamo da nije idealno. Ali, jednostavno, ta ljubav, da igram doma i da igram i za Davis Cup i da budem tu s dečkima, onda je to nekako prevagnulo, poručio je na konferenciji za medije nakon meča s Novakom. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?