Ivković: Odrazilo se to na igru, Dinamo nije pravi

– Dinamo jednostavno nije pravi, rekao je Tomislav Ivković u emisiji Stadion analizirajući dvoboj iz Koprivnice u kojem su Slaven Belupo i Dinamo odigrali 1:1, piše hrt.hr.

– Kad zbrojimo i oduzmemo, Slaven je imao bolje šanse u drugom poluvremenu, imali su bolje prilike od Dinama, no Dinamo je neprikosnoven u Hrvatskoj. Već sad se mora pripremati za Ligu prvaka. Vidimo kad fale neki igrači da to nije Dinamo. Nisu iskoristili taj vjetar da zabiju drugi gol i završe utakmicu. Po meni je veći problem što je Dinamo imao premalo pripremnih utakmica. I onda imaju onu drugu u kojoj se ozlijedio Petković četiri dana prije prvenstva jer je teren bio za vaterpolo. Ostali su bez Petkovića i prodali Oršića. Zbog gluposti se izgubio još jedan igrač. A i sam Čačić sluša i priča o stvarima o kojima ne bi trebao. Sigurno nije sto posto s glavom samo u nogometu i to se normalno odrazilo na igru Dinama. Treba im više samopouzdanja. Kroz utakmice će biti bolji, ali moraju krenuti jer će inače imati dosta problema kad krenu kvalifikacije za Ligu prvaka. 

Zbog kartona Čačić u Koprivnici nije imao Mišića, zbog ozljede nije bilo Ivanušeca, dok se Petković vratio nakon ozlijede i u igru je ušao u 64. minuti.

– Mišić je igrač koji igra u sredini, nudi se stoperima i bekovima. Ima kvalitetu i mirnoću. Teško je kad u momčadi nema Mišića, Ivanušeca i Petkovića, posebno protiv Slaven Belupa koji zna biti neugodan, ponaša se kao jako dobra ekipa i ima Zekića koji nije imao što izgubiti.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?