Gvardiol na Realovom popisu za ljetni prijelazni rok

Madridski Real i Liverpool u svojim listama želja imaju hrvatskog reprezentativnog braniča Joška Gvardiola, piše hrt.hr.

Iako se nagađalo da bi nakon sjajnih predstava na Svjetskom prvenstvu mogao otići iz RB Leipziga već u zimskom prijelaznom roku, mladi branič zasad je ostao u Njemačkoj, no na ljeto je gotovo sigurno da će promijeniti sredinu.

Uvijek dobro informirani talijanski novinar specijaliziran za transfere Fabrizio Romano potvrdio je da je Real ozbiljno zainteresiran”.

– Real je stavio Gvardiola na popis za ljeto. Rano je pričati o konkretnim pregovorima, ali Real ga prati, napisao je Romano.

Gvardiol je javno priznao da smatra Real “najvećim klubom na svijetu”, što bi u slučaju sličnih ponuda moglo prevagnuti. No Real u zadnje vrijeme ne troši puno na transfere, od ljeta 2020. na pojačanja je za nekoliko igrača potrošio “samo” 140 milijuna eura, a samo za Gvardiola bi morao isplatiti gotovo jednak iznos!

Osim Reala i Liverpoola, dvadesetjednogodišnjeg Hrvata bi u svojim redovima rado vidio i Manchester City, a tu je i Chelsea, koji ga dugo pokušava dovesti. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?