Betis slavio kod Almerije 3:2

U prvom subotnjem susretu 21. kola španjolske La Lige nogometaši seviljskog Betisa svladali su u gostima Almeriju 3-2, piše hrt.hr.

Dva puta se Almeria uspjela vraćati iz rezultatskog zaostatka, ali ne i nakon 70. minute kada je Guardado, glavom nakon kornera, pogodio za 3-2.

Prije toga su gosti poveli preko Rodrija u šestoj minuti, ali je izjednačio Suarez u 27. minuti. Potom je u 42. Betis opet imao gol prednosti nakon što je strijelac bio Sergio Canales, ali je u 62. minuti izjednačio Samu Costa.

Sve je zaključeno golom Meksikanca Guardada, a spomenimo i kako su gostujući strijelci Rodri i Canales upisali i po jednu asistenciju.

Betis je ovom pobjedom prekinuo mini negativan niz od dva poraza te je skočio na peto mjesto ljestvice. Almeria je ostala na 14. mjestu.

U nedjelju se igraju utakmice Getafe – Rayo Vallecano, Celta – Atletico Madrid, Valladolid – Osasuna i Villarreal – Barcelona. U ponedjeljak se sastaju Espanyol – Real Sociedad, a kolo će u srijedu zaključiti utakmicom Real Madrid – Elche.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?