Prvi koncert Dalmatina u Mostaru rasprodan, drugi planiran za 4. ožujak

Jedan koncert za Dalmatino u Kosači bio je malo, pa je, na zahtjev velikog broja fanova, otvoren i drugi koncert- subota, 4.ožujka. Za ove prve nastupe u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru, najpopularnijeg benda iz Hrvatske, vlada veliko zanimanje, pa su očekivanja kako će se i druga večer rasprodati u rekordnom roku.

„ Preporuka svima je da ulaznice kupe odmah i uživaju u koncertu sa najboljih mjesta dvorane. Budući da smo imali upite iz cijele Hercegovine, za ovaj koncert će ulaznice, uz Mepas Mall, biti moguće kupiti i preko sustava kupikartu.ba“, objavili su organizatori iz agencije PRimera.

Dalmatino je nedavno spektaklom u prepunoj zagrebačkoj Areni dobio potvrdu iznimne popularnosti i trenutno najtraženijih izvođača iz Hrvatske. Prije Arene, u protekloj su godini tri puta rasprodali zagrebački Lisinski, a mogli su i više, te splitske Gripe.

„Rifužo“, „Dajem ti rič“, „Vrata pakla“, „Dvi sestre blizanke“…samo su neki od hitova kojima se raduje publika čuti ih u rodnom gradu jednog od članova grupe- Zdravka Sunare.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?