Zubčić: Htio sam se boriti za medalju, a prolazna vremena su mi kao voćna salata

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić osvojio je osmo mjesto u veleslalomu na Svjetskom prvenstvu zaostavši za pobjednikom Marcom Odermattom 2.20 sekundi, piše hrt.hr.

– To nije nešto što me zadovoljava. Realno htio sam se boriti za medalju, uvijek se borim za medalju i ne mogu pretjerano biti zadovoljan s rezultatom. Kao što se vidjelo, jaka su mi ova prolazna vremena kao nekakva voćna salata, jedan dio odličan, jedan dio stvarno loš, jedan solidan i s tim se ne može napraviti odličan rezultat. Jedino je pozitivno što sam u nekim dijelovima staze bio jako brz, nije da sam konstantno loš ili konstantno osrednji. Negdje sam jako dobar, negdje loš i onda je rezultat kakav jest. Idemo korak po korak. Vratit ću se ja opet na postolje. I opet ću pobijediti nekad u budućnosti, rekao je Zubčić za HRT u razgovoru s Krešimirom Gotlinom nakon utrke.

U nedjelju će se Zubčić natjecati i u slalomskoj utrci.

– Imamo još slalom, trebamo se okrenuti toj utrci. Dobro skijam, dobro se osjećam, utrka u Chamonixu je bila dobra u nekim dijelovima, bolja je forma nego u siječnju, rekao je hrvatski skijaš.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?