Ademi napušta Dinamo? Evo što je Čačić rekao o mogućem odlasku kapetana

Kapetan Dinama Arijan Ademi (31) odigrao je odličnu utakmicu protiv Hajduka te postigao prvi gol kojim je utkao put prema uvjerljivom 4:0 slavlju, piše hrt.hr.

No, nakon derbija trener i sportski direktor Dinama Ante Čačić nije dobio pitanje o njegovoj predstavi protiv Hajduka, već o mogućem odlasku.

Naime, u medijima se pojavila informacija kako je Dinamo dobio ponudu za Ademija iz Kine. Tamo i dalje traje prijelazni rok.

– To sam pročitao danas u novinama, neke vaše kolege su počele pisati o tome. U Kini je prijelazni rok otvoren do, mislim 10. travnja, naravno da su naši igrači interesantni za mnoga tržišta, tako i Kinu, što nam je na neki način i kompliment. U ovome trenutku o Ademiju ne mogu reći da odlazi u Kinu, rekao je Čačić na konferenciji za medije.

Već se i ranije pisalo o mogućem Ademijevom odlasku iz kluba, no u Dinamu su ga odlučili zadržati. Ipak, sada kada je prvenstvo gotovo pa sigurno riješeno s 11 bodova ispred Hajduka i utakmicom manje, postoji mogućnost i rastanka s kapetanom.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?