Čačić: Lokomotiva ima moj maksimalan respekt

U četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa u srijedu od 15 sati na Maksimiru igraju Dinamo i Lokomotiva, piše hrt.hr.

Dinamovci u odličnom ozračju očekuju ovu utakmicu, nakon slavlja protiv Hajduka u derbiju.

– Utakmica protiv Lokomotive na neki način dolazi u vrlo izazovnom trenutku, da ne kažem „u sendviču“ između dvije jako važne prvenstvene utakmice, u kojima smo prošle nedjelje apsolvirali taj derbi s Hajdukom, a iduće nas čeka Osijek. Četvrtfinale Kupa je vrlo važna utakmica za nas, ne krijemo da nam je želja stići do dvostruke krune. Na dobrom smo putu da u prvenstvu napravimo prvi korak prema tom cilju, a u Kupu koji je po prirodi vrlo hirovito natjecanje moramo učiniti sve da dođemo do pobjede, kazao je trener Dinama Ante Čačić.

Osvrnuo se posebno na sutrašnjeg protivnika.

– Lokomotiva ima moj maksimalan respekt jer su naše utakmice s njima u posljednje vrijeme u pravilu vrlo tijesne i neizvjesne, iako su posljednje tri otišle na našu stranu. Što se tiče sutrašnjeg specifičnog ispita u Kupu, to su utakmice u kojima nemaš pravo na popravni ispit pa moramo biti dodatno oprezni. Naravno da očekujem veliku borbu i zahtjevan dvoboj, posloženu Lokomotivu koja će nam pružiti veliki otpor. Ali i na ovaj susret gledamo kao na jednu priliku da potvrdimo kako se nalazimo u dobrom psihofizičkom stanju i da smo spremni prezentirati svoju kvalitetu. Ako uspijemo u tim naumima, onda ne sumnjam da će i rezultat biti pozitivan po našu momčad, dodao je Čačić.

U momčadi nema problema s ozljedama, Petar Bočkaj je trenirao i Ante Čačić će imati na raspolaganju cijelu ekipu.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?