Trener Osijeka: Hajduk nije u optimalnoj situaciji, ali to može biti opasno

Osijek i Hajduk sutra od 18 sati igraju četvrtfinalnu utakmicu SuperSport Kupa na Gradskom vrtu. Nijedna momčad ne dočekuje četvrtfinale u dobrom raspoloženju. Hajduk je izgubio od Dinama u derbiju 4:0, dok je Osijek četiri utakmice bez pobjede u HNL-u, s tri poraza i jednim remijem, piše hrt.hr.

Dvoboj su u Osijeku najavili stoper Mile Škorić i trener Rene Poms.

– Situacija nije bajna, ali dobro je što je utakmica brzo pa stignemo ispraviti stvari. Bit će napeto i zanimljivo. Razočarani smo zbog utakmice protiv Varaždina, rekli smo u svlačionici da ćemo se skupiti i ispraviti gorak okus, rekao je Škorić pa dodao:

– Nema prostora za pogrešku, odmah se ispada. Treba biti koncentriran i odigrati dobru utakmicu da prođemo dalje. Nadamo se da ćemo to uspjeti.

Rene Poms priznaje da nisu u dobroj formi.

– Situacija nije takva kakvu bismo željeli. Nezadovoljni smo s trenutačnim stanjem, dali smo puno više nego što smo dobili. Igrači su ljuti zbog ove situacije, to je dobar znak. Borimo se i nadamo se da će nas sreća pomaziti, rekao je Poms.

Istaknuo je da imaju plan utakmice za Hajduk, ali fokus je prvenstveno na njegovoj momčadi.

– Imamo plan za Hajduk, svaku utakmicu ga imamo. Znamo da je ovo kup utakmica, one su posebne, moraš igrati na pobjedu jer nema remija. Samo pobjednik prolazi dalje, dat ćemo maksimum. Navijači su pozitivni i dat će nam podršku, što je veoma važno. Spremni smo i želi proći u sljedeću fazu natjecanju. Želimo proći, dominirati i pokazati navijačima da možemo s njima proći dalje, kazao je trener Osijeka i dodao:

– Za mene nije bitan Hajduk, nego samo mi. Nisu u optimalnoj situaciji, ali to može biti i opasno jer ne znate što točno očekivati. Moramo imati fokus na našu momčad i na to možemo utjecati. Hajduk je Hajduk, oni dolaze nešto napraviti ovdje, spremni su, ali ja sam fokusiran samo na našu momčad.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?