Sestra Jerka Leke, Jelena koja se udala u Ljubuški otkrila da će postati majka

Sestra bivšeg nogometnog reprezentativca Hrvatske Jerka Leke, Jelena Leko, koja je privukla pažnju medija kada se udala za poduzetnika Josipa u Ljubuški, sada je otkrila kako čeka dijete.

Samo za Scenu portala Story.hr otkrila je sve o prvoj trudnoći, boravku u Hercegovini te kako je na sretne vijesti reagirao njen brat, proslavljeni nogometaš Jerko Leko.

”Ulazim u peti mjesec, sve je super s obzirom da je i prva trudnoća. Svi smo izmolili ovu trudnoću i dogodila se. Sve je išlo po nekom redu, najprije vjenčanje pa trudnoća, volim kad sve ide svojim redom. Znate kako ide to ovdje u Hercegovini, mi volimo da se to poštuje”, kaže 36-godišnja ljepotica koja je je svoj mir pronašla u Hercegovini gdje se maknula od gradske vreve.

”U Međugorju sam ‘domaća’, odem često i sama prošetati. Mislim da i Gospa kad me vidi kaže: ‘A, opet ti’. Mnogo putujemo, zbog moje trudnoće smo trenutno malo više u Hercegovini, točnije u Ljubuškom, jako mi je blizu granica tako da svako malo putujem, ali smo tu najviše i zbog posla. Volimo svoj mir, ovdje smo van gužve, ali ću roditi u Zagrebu, i roditelji i svi moji su u Zagrebu tako da će se sve nastaviti tamo. Paše mi mir, priroda, okružena sam životinjama, naročito psima, kuća s dvorištem, zrak je čist i trenutno za uživanje u trudnoći nema boljeg”, kaže Jelena koja je u lipnju 2022. u bračnu luku uplovila sa samozatajnim hercegovačkim poduzetnikom o kojem se ne zna mnogo jer privatan život drži podalje od očiju javnosti.

“‘”Suprug čuva svoju privatnost, jedino što se o njemu zna, kako sam kaže, jest: ‘Ja sam Josip, to se već zapisalo, a ostalo ne otkrivam’. Ne voli se eksponirati. Više je samozatajan tip, najviše zbog posla”, kaže Jelena te otkriva da ime prinove još nisu izabrali.

Više pročitajte OVDJE

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?