Udarila dijete na zebri i pobjegla: Ostavila ga je da leži na cesti

Dečko kojeg je udarila vozačica ostao je ležati u nesvijesti.

Policija je objavila kako je maloljetni pješak teško ozlijeđen u Vukovaru, a vozačica uhićena u Borovu.

Policija je dojavu o nesreći dobila u 19,27 sati. Samo dva i pol sata kasnije u Borovu su pronašli automobil za koji su posumnjali da je sudjelovao u nesreći. Utvrdili su da je i uhitili 38-godišnju vozačicu koja je bila za volanom. Testirali su je na alkohol i kazneno prijavili za izazivanje prometne nesreće i nepružanje pomoći. Dječaku je slomljena noga, piše 24sata.hr, prenosi pogled.ba.

Vozačica je dječaka udarila dok je obilazila kamion koji je stao na pješačkom prijelazu. Vozačica je navodno pomaknula dječaka kojeg je udarila, pobjegla je dalje i ostavila ga tako u nesvijesti.

Policija je potvrdila samo onaj dio o pješačkom prijelazu. 

-Jučer, 25. ožujka u 19,27 zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Ulici dvanaest redarstvenika u Vukovaru u kojoj je ozlijeđen maloljetnik. Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici utvrdili su kako se nepoznati vozač nepoznatim vozilom udaljio s mjesta prometne nesreće nakon što je naletio na maloljetnog pješaka koji je prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Maloljetniku je pružena hitna medicinska pomoć u NMB “Dr. Juraj Njavro” u Vukovaru gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen. Odmah su poduzete intenzivne mjere traganja za odbjeglim vozačem i vozilom. U 22 sata u Borovu policijski službenici su pronašli osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka koji se dovodi u svezu s prometnom nesrećom. Nad automobilom je obavljen očevid te je utvrđeno da je njime upravljala 38-godišnjakinja. Vozačica je uhićena i nad njom provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ i „Nepružanje pomoći“. Od vozačice su izuzeti uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola u organizmu. Nadležnom državnom odvjetništvu policija će dostaviti kaznenu prijavu – navodi se u priopćenju policije. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?